Caputxins

Convent dels Caputxins de Tortosa
< anterior Inici Catalunya Baix Ebre Tortosa següent >

Baix Ebre

El convent dels caputxins de Tortosa fou fundat el 1607. El 1614 consta que es posava la primera pedra d'una nova església. El 1648 el convent fou assaltat i incendiat, i el mateix any s'ordenava la seva reconstrucció. El 1653 es restaurà la comunitat. El 1810 el convent fou arrasat amb motius de defensa, els religiosos es refugiaren a l'església de Sant Felip Neri. El 1833 hom començà la restauració de l'edifici, obra que va quedar interrompuda per l'exclaustració de 1835. A inicis del segle XX el lloc estava ocupat per les Germanetes dels Pobres.

Caputxins de Tortosa
Els Caputxins segons el Plan de la ville et chasteau de Tortose