Convent de Saint-Dominique d’Annecy
Couvent de Saint-Dominique / Saint-Nicolas / Saint-Maurice

Alta Savoia següent >
cercador contacte

Alta Savoia

El convent dels dominics d’Annecy fou fundat el 1422 gràcies a la voluntat del cardenal Jean de Brogny (1342-1426) originari d’aquestes terres, el 1445 es consagrava l’església que es va dedicar a Saint-Nicolas. El 1689 va estar a punt de secularitzar-se però finalment es va mantenir fins el 1792, quan la Revolució va acabar amb la vida conventual en aquest indret. El convent i va patir pèrdues de patrimoni, l’església es va dedicar transitòriament a altres finalitats però el 1803 va recuperar el culte, ara amb funcions parroquials i amb l’església dedicada a Saint-Maurice, titular de la primitiva església parroquial.

Saint-Dominique d'Annecy
Convent de Saint-Dominique